Obtenció del certificat Oeko-Tex Standard 100

A Teixits Torné apostem per la qualitat dels nostres productes, els quals són millorats contínuament d’acord amb els tres valors – ecològics, socials i econòmics-  essencials de sostenibilitat.

Per tant, des de juny de 2013 comptem  amb el certificat internacional Oeko-Tex Standard 100, el qual legitima que els nostres articles són lliures de substàncies tòxiques.

La norma Oeko-Tex Standard 100 és un sistema d’assajos i certificació unificat a escala mundial per a productes tèxtils a totes les etapes del procés. Els anàlisis de substàncies tòxiques comprenen substàncies prohibides i reglamentades per la llei, productes químics considerats perillosos per la salut, així com paràmetres preventius.

Els exàmens es realitzen exclusivament per instituts tèxtils autoritzats d’investigació i assaig, independents i de peritatge provat. Els productes analitzats exitosament, poden ser distingits  amb la marca Oeko-Tex pels productors.  Aquest certificat significa major seguretat de productes i un sistema intern d’assegurament de qualitat complexe.

L’eslògan “Textiles de confianza” és a tot el món sinònim de responsabilitat amb la producció tèxtil, seguretat i transparència.

www.oeko-tex.com

www.aitex.es

Logotip del certificat Oeko-Tex Standard 100

Logotip del certificat Oeko-Tex Standard 100